Мис България Елизабет Кравец: Нямам никакви корекции по себе си

Не се впечатлява от негативните коментари по неин адрес

https://goreshto.net/goreshto/mis-balgariya-elizabet-kravec-nyamam-nikakvi-korekcii-po-sebe-si/123976 Goreshto.net
Мис България Елизабет Кравец: Нямам никакви корекции по себе си

Не се впечатлява от негативните коментари по неин адрес

Макар тазгодишната Мис България Елизабет Кравец да има нужната визия, според някои тя не заслужава короната, тъй като не е с български произход. Тя самата споделя, че макар да е от смесен произход, повече от десетилетие живее в страната и в този ред на мисли се смята за българка, и по-специално – варненка.

 

Четирикратната републиканска шампионка по спортни танци е с израелски корени – баща й е наполовина израелец, наполовина украинец. Майка й също е полуукраинка. По-големият й брат живее и работи в Белгия, а сестра й от първия брак на баща й е в Израел и двете рядко се виждат, но все пак поддържат връзка.

 

Предвид крехката й възраст – 17 години, Кравец все още не се е сблъсквала със сериозни житейски изпитания. Най-голямата й болка до момента е свързана със загубата на домашния й любимец – бял заек, когото отглеждала 7 години. След кончината му така и не се решила да си вземе друго животинче.

 

Мечтае да се изявява на малкия екран – иска да е тв водеща и да следва журналистика, след като завърши гимназия. Ако не се получи, има и резервен вариант – ще се пробва в НАТФИЗ като актриса. Дори мечтае за собствено предаване на малкия екран, тъй като обича камерата, както и да разпитва хората, научавайки всичко интересно за тях.

 

Напролет миската ще е абитуриентка и вече е избрала роклята за бала си. Няма гадже, но и не си търси, тъй като няма време за любов – след спечелването на титлата, ангажиментите й са се увеличили многократно, а й предстоят и кандидатстудентски изпити, за които трябва да се подготви.

 

Най-близкият й човек е партньорът й в спортните танци, с когото обаче са само приятели. Досега не е имала сериозна връзка, макар че ухажори не липсват, дори сега са се увеличили многократно. Категорична е, че за да я впечатли един мъж, трябва да е джентълмен и висок, тъй като самата тя е висока 178 см, а с обувки на токче надхвърля 180 см.

 

Хвали се, че няма никакви корекции във визията си. Ослепителната й усмивка е в резултат на брекетите, които е носила две години. Говори английски, руски, а отскоро учи и испански език. Фигурата си поддържа с тенис на корт, плуване и фитнес. Не обръща внимание на негативните коментари по неин адрес и е щастлива.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.