Мистерията е разкрита! Ето го мъжът на Ася Капчикова (СНИМКИ)

От снимките му в социалните мрежи става ясно, че е в много добра физическа форма

https://goreshto.net/goreshto/misteriyata-e-razkrita-eto-go-mazhat-na-asya-kapchikova-snimki/121808 Goreshto.net
Мистерията е разкрита! Ето го мъжът на Ася Капчикова (СНИМКИ)

От снимките му в социалните мрежи става ясно, че е в много добра физическа форма

След като в продължение на цели 5 години Ася Капчикова кри мъжа до нея, самоличността му най-накрая се изясни. Хора от обкръжението й издават, че става въпрос за бизнесмена Ивайло Христов, който преди време въртеше ресторант в столичния хотел на скандалното семейство Арабаджиеви.

 

Според легендите за бащата на трите й деца, той бил стар, но богат, а девинската красавица била с него само заради парите му. Факт е, бе бизнесменът е доста по-възрастен от нея – вече е минал 50-те, а тя е на 32, но пък, ако не знаете реалната му възраст, никога не бихте му дали тези години. Все още хваща око и отдалеч си личи, че се грижи добре за външния си вид.

 

От снимките му в социалните мрежи става ясно, че е в много добра физическа форма, тъй като е фен на фитнеса. Освен това има и добър вкус не само към жените, а и по отношение на облеклото си. Харесва и татуси, предвид факта, че тялото му е обсипано с тях.

 

На едната му китка е изрисуван пентаграм, който вероятно символизира Исус Христос и четиримата евангелисти (ако е с върха нагоре) или дявола (ако е с върха надолу). На същата му ръка е изписано и числото на дявола 666, което обаче може да се чете и като 999, ако се погледне от обратната му страна. В този ред на мисли само бизнесменът е наясно какво точно си е татуирал.

 

Странно е, че не е публикувал нито една снимка с Ася в социалните мрежи. Преди време тя бе пуснала фотос с него, но грижливо бе скрила лицето му. Плеймейтката сподели през 2020 г., когато роди близнаците Ивиан и Йаник, на която Христов носи бебешките кошчета. Фотосът обаче е в гръб. В края на 2021 на бял свят се появи и третото им дете – Ириан. Очевидно и трите им отрочета носят неговото име.

 

За сметка на това Христов има снимки с Вълчо Арабаджиев, който през 2018 г. бе задържан при специализирана акция в хотелите на баща му – Ветко Арабаджиев. Очевидно двамата са доста близки приятели.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.