Мистерията около Калин Врачански се заплита!Той показа старо гадже, а не майката на бебето му (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/misteriyata-okolo-kalin-vrachanski-se-zaplitatoy-pokaza-staro-gadzhe-a-ne-maykata-na-bebeto-mu-snimki/142037 Goreshto.net
Мистерията около Калин Врачански се заплита!Той показа старо гадже, а не майката на бебето му (Снимки)

Калин Врачански винаги е бил чудак

Въпреки че му лепнаха прякора секс символ на българското кино, блондинът умее да пази зорко личното си пространство

Актьорът е  известен с не една и две връзки, но с това, че тайничко стана татко, „изби рибата“. Дори негови близки авери и колеги признават, че не са предполагали, че той чака бебе и коя точно е неговата избраница.

Днес таткото разкри, че има момиченце и то носи името Теа. Да е жива и здрава малката,  и да носи много радост на родителите си. Но мнозина продължават да се дивят, защо актьора продължава да крие майката на дъщеричката си.

Мадамата, с която той се показа на фотото, не е родилката. С нея Врачански имал връзка преди година, но двамата се парясали. Никой не знае кога е забърсал другата, която го дари с дете.

Близки до звездата шушукат, че тя е почти наполовина по-млада от 43-годишния Калин Врачански. Простата аритметика показва, че майката на дъщеричката му е някъде около 20-23 годишна.

Познавайки инатливия му нрав, мнозина се басират, че Калин Врачански няма да покаже половинката си. А дали ще мине под венчило, след като е твърдо против брачната институция, само бъдещето ще покаже.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.