Митко Рачков „претопли манджата“!Изгаври се зверски с Маги Халваджиян(Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/mitko-rachkov-pretopli-mandzhataizgavri-se-zverski-s-magi-halvadzhiyansnimka/111641 Goreshto.net
Митко Рачков „претопли манджата“!Изгаври се зверски с Маги Халваджиян(Снимка)

Димитър Рачков мина всякакви граници

Комикът доста често си позволява гаври с шефа си Маги Халваджиян, но сега мина всякакви граници. В това са убедени зрителите, на които им додея от простотията и плоските шеги на нисичкия бургазлия.

Рачков не само се прави на невъзможен кретен, но милион пъти е пренебрегвал останалите, само той да блесне като най-голямата звезда. Едно време със Зуека, а после и с Геро, като водещ на „Капките“, той не спираше да се перчи и да изпъква, все едно той е най-важния  и ценен във формата.

„Ама аман от този Рачков, когато и да включиш телевизора, той изскача отвсякъде. И как го търпи този Маги Халваджиян, като не спира да го подиграва и да се гаври с него. Защото дългокосия арменец не му обръща внимание  и той се взе за нещо безценно, без който никой не може“, недоволстват в мрежата.

И в отговор на това Димитър Рачков отново намери начин да се подиграе с шефа си Маги Халваджиян. Рачков качи снимка на стар мъж, който много прилича на арменеца. И отгоре написа, че това ще е Маги Халваджиян, когато „негово величество“ Димитър Рачков го напусне…

Но малцина откликнаха на шегата му. Повечето заявиха, че ако са на мястото на Маги Халваджиян, отдавна да го е изритал…

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.