Митьо Пищова уплаши с вида си!Но пак търси гаджета за Слънчака (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/mityo-pishtova-uplashi-s-vida-sino-pak-tarsi-gadzheta-za-slanchaka-snimki/113936 Goreshto.net
Митьо Пищова уплаши с вида си!Но пак търси гаджета за Слънчака (Снимки)

Митьо Пищова няма нищо общо със себе си

Великотърновският мераклия едвам ходи, съсухрил се е, но меракът му да „пори мацки като риби“ не го е напуснал.

Димитър Маринов, както е истинското име на най-големият коцкар на републиката, е на Слънчев бряг и оттам  е пуснал обява.

Гледката от външния му вид е, меко казано, плашеща. Той е на 67, но изглежда като немощен старец, гонещ 90-те. Пищова мина през какви ли не тежки болести, сложни и животоспасяващи операции, трудни и продължителни възстановявания на организма, дори пожела да си сложи край на живота заради здравословните си проблеми.

И сега няма нищо общо с човека, който бе преди години. Ами то не може софри, яко ядене, пиене и креватни вакнахалии и да искаш да си свеж и здрав на една определена възраст, коментират го в нета.

Вместо да се спре, да се стресне и да преосмисли живота си, той пак си го кара постарому. Едва крета, но пусна обява в Слънчев бряг, че търси от 4 до 6 гаджета. Млади, красиви, които да искат да стоят един час на колене. Може да се сещаме какво ще иска от тях мръсникът.

„Аз им обещавам дискотеки, ядене, пиене, плажове, риба, омари, за моя сметка. И бонус от 500 лева“, гласи обявата на Митьо Пищова.В нея не забравя да намекне и „за размера на своя питон“, от където идва прякора му, дивят му се на акъла.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.