Много неизвестни около „самоубийството“ на Сия от „Фермата“?(Ужасяващи разкрития)

https://goreshto.net/goreshto/mnogo-neizvestni-okolo-samoubiystvoto-na-siya-ot-fermatauzhasyavashti-razkritiya/119763 Goreshto.net
Много неизвестни около „самоубийството“ на Сия от „Фермата“?(Ужасяващи разкрития)

Сия от седмия сезон на „Фермата“ отне живота си преди дни

За смъртта на 45-годишната танцьорка първи в социалните мрежи съобщиха приятелките й, синоптичката Натали Трифонова и адреналинката Яна.

Според версията на полицията Анастасия Жайгарова или Сия, както са я наричали приятелите й, скочила от балкона на столичния квартал „Бъкстон“, където живеела. С днешна дата жилището й е запечатано, а полицията още нищи версии около трагичната й смърт.

Сия оставя сама дъщеричката си Теа. Според близките й тя  и преди е правила опити да отнеме живота си. Причината била, че изпадала в тежки депресивни състояния и приемала силни успокоителни.

Въпреки това те не вярват, че 45-годишната танцьорка сама е  посегнала на живота си и оставя на произвола малката си дъщеричка. По думите им тя имала токсична връзка с мъж, с когото опитвала да скъса. Той бил наркозависим и много я е тормозил. Те съветват разследващите да се поровят по-дълбоко и да издирят този човек, който вероятно има пръст в нейното „самоубийство“.

Близките до Сия я описват като ведър, усмихнат и позитивен човек, който обича и се радва на живота.

„Тя беше отговорна майка и не би могла с лека лъка да отнеме живота си“, убедени са те.

Източник: lifeonline.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.