Много неизвестни около смъртта на Чандлър Бинг!Самоубил ли се е екранния Матю Пери от „Приятели“

https://goreshto.net/goreshto/mnogo-neizvestni-okolo-smartta-na-chandlar-bingsamoubil-li-se-e-ekranniya-matyu-peri-ot-priyateli/119971 Goreshto.net
Много неизвестни около смъртта на Чандлър Бинг!Самоубил ли се е екранния Матю Пери от „Приятели“

В събота екранният Матю Пери от „Приятели“ бе открит мъртъв в джакузито си

Любимецът на милиони Чандлър Бинг остана завинаги на 54 и потопи милиони в скръб с кончината си.

Два дни колегите му от сериала не успяват да преглътнат сълзите си и все още ни искат да говорят за загубата.

Любимецът на зрителите Матю-веселия зевзек, взе участие във всичките десет сезона на топ сериала. Но той има смелостта да си признае демоните, че бил зависим от алкохол и дрога, и дългата си борба с тях. Това направи и в мемоарната си книга, в която разкри не само за зависимостите си, но и за жените, с които е бил във връзка.

Но около смъртта на Чандлър неизвестните не само не се тушират, ами продължават да изненадват разследващите.

Една вест разтърси не само Страната на неограничените възможности, но и милионите фенове по света на култовия „Приятели“.

И тя е, че Чандлър не се е удавил във ваната в дома си, а вероятно е преместен там, за да изглежда като самоубийство, избухнаха световните медии.

Чандлър не се е върнал към дрогата, защото такава не е открита в дома му. В жилището му имало само болкоуспокояващи и антидепресанти, като не се знае точно кои е употребявал. Ченгетата продължават да ровят около смъртта на любимия герой на милиони, но категорично не е посегнал отново към наркотиците.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.