Мони Зенгинер се стопила до неузнаваемост

Ориенталската танцьорка била пухкава като Пам Велидис

https://goreshto.net/goreshto/moni-zenginer-se-stopila-do-neuznavaemost/111323 Goreshto.net
Мони Зенгинер се стопила до неузнаваемост

Ориенталската танцьорка била пухкава като Пам Велидис

Нашумялата покрай участието си във втория сезон на „Ергенът“ Мони Зенгинер разкри защо следи стриктно теглото си и измерва хапките си с електронна везна.

 

Миналата година по това време тя тежала с 30 кг. отгоре, но успяла да се стопи до неузнаваемост с много труд и упоритост. Това е и причината, поради която нахаканата брюнетка се сближи с пухкавата Пам Велидис по време на романтичното шоу. Двете са запазили приятелството си и след шоуто.

 

Едва сега Симона Стоева, както е истинското й име, призна за доскорошните си проблеми с килограмите.

„Винаги съм знаела, че най-силният ми противник е този в огледалото. Боря се с него цял живот, побеждавала съм го не малко пъти. Една от най-трудните ми битки беше тази с килограмите. В продължение на 6 месеца свалях килограми, които качих за 6 седмици. Килограмите не бяха малко, бяха 30. Миналия февруари тежах 85 кила. Нямам страх от никого, защото победих себе си. Няма кой да ми се опре“.

 

След като вече се е вталила се заканва да блесне и на попфолк небосклона. Отдавна мечтае да стане певица и сега се възползва максимално от натрупаната популярност, пускайки дебютната си песен. Участие във видеоклипа взема и новото й гадже. Кръшната танцьорка никак не си пасна с Евгени, но пък признава, че е срещнала любовта след участието й в шоуто. Макар да твърди, че се влюбва много трудно, изглежда актуалният й приятел е успял да я впечатли.

 

Освен импланти в бюста, тя има и хиалурон в устните и залага на тежкия сценичен грим дори в ежедневието си. Откакто се е загаджила, е решила да се прави и на домакиня и дори споделя рецепта за баница в социалните мрежи. Едва ли е опитала и хапка от нея обаче, имайки предвид, че не се доближава до висококалорични храни след дебелия й период.

 

Определя себе си като най-добрата кючекиня, иначе е завършила туризъм и в момента учи второ висше. Говори три езика – италиански, английски и немски. Категорична е, че преобладаваща част от колежките й в „Ергенът“, не са били на нейното ниво. Припомняме, че най-острите й конфликти бяха с Валерия Георгиева и Габриела Бланко.

Източник: Уикенд  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.