Моника Пепеланова: Не се чувствам огорчена от предателството на Петър във „Фермата“

Твърди, че е преживяла това, за което е отишла в риалитито

https://goreshto.net/goreshto/monika-pepelanova-ne-se-chuvstvam-ogorchena-ot-predatelstvoto-na-petar-vav-fermata-2/117513 Goreshto.net
Моника Пепеланова: Не се чувствам огорчена от предателството на Петър във „Фермата“

Твърди, че е преживяла това, за което е отишла в риалитито

Грозно любовно предателство разтърси предаването „Фермата“. Прогонената от отбора си софтуерна инженерка Моника Пепеланова напусна риалитито. Проблемът бе в това, че вместо да я защити човекът, на когото тя вярваше безусловно – актьорът Петър Петров, също даде глас срещу нея.

 

Двамата оформиха любовна двойка още на старта на предаването и през цялото време демонстрираха изключителна близост. Въпреки това Петър дори за миг не се поколеба да гласува срещу нея, но пък по този начин си навлече зрителския гняв.

 

 

Моника обаче е категорична, че не е огорчена нито от постъпката му, нито пък от избора на отбора й да я отстрани и допълва, че у дома ще отнесе много любов и емоции, защото е преживяла това, за което е отишла в риалитито. Там оставила хората, които имат по-дълбока от нейната мотивация и затова им пожелава успех.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.