Мрежата изригна срещу Алекс Богданска: Нямаш срам!

https://goreshto.net/goreshto/mrezhata-izrigna-sreshtu-aleks-bogdanska-nyamash-sram/52621 Goreshto.net
Мрежата изригна срещу Алекс Богданска: Нямаш срам!

Алекс Богданска отново скандализира мрежата

Бившата жена на Дани Петканов не за първи път взривява социалните мрежи.Моделката винаги е демонстрирала висок стандарт на живот, но сега прекали. На фона на всеобщата бедност на българите, тя се изфука с вечеря за 350 лева.

Манекенката показа пищни ястия с екзотични имена като миди Сен Жак, трюфел, съчетан с артишок и печено агне, но от Нова Зеландия.

Гурме ястията са приготвени от шеф със световна слава, който не се притеснява да търгува храната си на тези цени.

Но мрежата изригна срещу Александра, която рекламира вкусотиите.

„Нямаш срам! С тези пари живее един пенсионер, а ти ще ги профукаш с лека ръка за разни глезотии. И то само на едно ядене! Или ти ги е сервирал някой чичко паричко или хапваш на аванта, без да се бръкнеш и за лев“, попиляха я в мрежата.

Лудия репортер и Алекс Богданска се разделиха изненадващо. По думите на Дани Петканов причината била в амбициозността на жена му, която го тикала постоянно да действа и да се развива. Той обаче не бил съгласен с този темп на живот и затова поискал да се разведат. Желанието му силно наранило моделката, която се надявала на второ дете и на дълъг семеен живот с бившия репортер на покойния Милен Цветков.

Бившите съпрузи бяха и на обща почивка в Тайланд със сина си Габриел. Снимките от екзотичната им почивка накара последователите да се питат дали не са се събрали отново.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.