Мрежата изригна срещу Мария от „Ергенът“ (Попиляха я с негативни коментари)

https://goreshto.net/goreshto/mrezhata-izrigna-sreshtu-mariya-ot-ergenat-popilyaha-ya-s-negativni-komentari/132033 Goreshto.net
Мрежата изригна срещу Мария от „Ергенът“ (Попиляха я с негативни коментари)

Мария от Украйна стана една от най-мразените участнички в „Ергенът“

Мария Чекмарьова отврати феновете на любовното риалити заради лековатото си поведение. Тя не спира да се слага, да омайва, да целува страстно Алек Младенов, заради което никак не е долюбвана.

Освен това алчността е второто нещо, заради което Мария не е харесвана от зрителите и „получи“ як хейт от тях.

Върхът на наглостта се случи, след като Мария се изцепи, че „не може да живее в панелка в „Люлин“. След това нейно уточнение мрежата завря от негативни коментари.

Момата вече осем години живее в България  и по всичко личи, че парата е главната движеща сила в избора й на партньор.

И украинката не се посвени, нито направи опит да покаже, че мъжът до нея трябва да е богат, за да му обърне внимание.

„Защо изобщо си дошла у нас, пълно е и тук с такива коври като теб“,“ Заминавай си по живо и здраво в родината или при Кобилкина, ама ти ще си останеш поредното й копие“,

„ Нещастници като теб накрая ще са доволни да заживеят в панелка, понеже няма кой да ги погледне“, са само част от негативните коментари срещу Мария Чекмарьова в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.