Мрежата прегря: 53-годишната Дженифър Лопес се показа супер гореща (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/mrezhata-pregrya-53-godishnata-dzhenifar-lopes-se-pokaza-super-goreshta-snimki/53408 Goreshto.net
Мрежата прегря: 53-годишната Дженифър Лопес се показа супер гореща (Снимки)

53-годишната Дженифер Лопес показа и доказа, че годините са само цифри

Певицата и актриса се пусна по секси бельо и мрежата буквално прегря от напрежение. Горещите й снимки моментално станаха хит в мрежата , а коментарите и лайковете, заляха фотосите, под тях.

Огромна част от мъжката половина на феновете й не само останаха без дъх от предизвикателните й снимки, ами искрено завидяха а съпруга й Бен Афлек.

Други не спряха да повтарят, че това е истинската и естествена хубост, която времето не успява да срази.

Поп дивата не се притеснява да се пуска с доста оскъдно облекло по себе си.Дженифър Лопес дължи невероятния си външен вид не само на упоритите тренировки в залата, но и на положителното мислене, по думите й.

Звездата често обича да повтаря, че най-доброто й време е когато го прекарва сред най-близките си хора.

Родена през 1969 година в Бронкс, Ню Йорк, от 24-годишна непрекъснато е на сцената. Поп дивата често е споделяла, че обича работата си и това е нейния живот. Не знае какво друго би правила, ако не е на сцената и да върши това, което най-много обича.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.