Мрежата ври: Зрители на бунт срещу шеф Ангелов и Хелс Китчън (Свимки)

https://goreshto.net/goreshto/mrezhata-vri-zriteli-na-bunt-sreshtu-shef-angelov-i-hels-kitchan-svimki/109540 Goreshto.net
Мрежата ври: Зрители на бунт срещу шеф Ангелов и Хелс Китчън (Свимки)

Зрителите на Хелс Китчън зоват на бунт

Доскоро водещият шеф Виктор Ангелов бе любимеца на публиката. Въпреки че „коли и беси“ в знаковото кулинарно шоу, той стана най-тачения кулинар във форматите.

Но нещата се обърнаха, когато взе трудното решение да изгони най-малката и колоритна участничка-Цветомира от Враца. 18-годишната ученичка грабна сърцата на зрителите на формата със своите бисери, откровеност, хъс за работа, умението да се учи бързо.

Бърбораната се превърна в талисманчето на Кухнята на Ада. Но въпреки че грабна черната куртка и стана най-младата участничка, взела високото отличие, шеф Ангелов  я отстрани от надпреварата.Защото в оставащите три седмици битката ще е епична, а тя няма да е по силите на крехката Цвети.

Изгонването на Цветомира обаче доведе до бунт в мрежата и масова закана  у зрителите да не гледат повече Кухнята на Ада.

„Без Цвети няма никак да е интересно, спирам да го гледам“, „Цвети беше интересната, колоритната, след изгонването й няма смисъл да пускам повече телевизора“, гласят само част от бурните реакции в нета.

Цветомира бе изпратена с много сълзи в очите от останалите конкуренти, дори и у коравия шеф Ангелов.

„Ти ми върна вярата в младите хора!Би трябвало да се гордееш със себе си.Чудесен пример си-спонтанна, готина, непосредствена“, изпрати я развълнувания шеф Ангелов.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.