На Елизабет Кравец й взеха короната, но съдбата й поднесе огромна радост

https://goreshto.net/goreshto/na-elizabet-kravec-y-vzeha-koronata-no-sadbata-y-podnese-ogromna-radost/137229 Goreshto.net
На Елизабет Кравец й взеха короната, но съдбата й поднесе огромна радост

Въпреки че не стана Мис Бъпгария, по-голяма радост сполетя Елизабет Кравец

Скандалната красавица е на Филипините, защото е една от участниците в новото риалити за оцеляване „Островът на 100-те гривни“. Там тя е с гаджето си Атанас Пелтеков. Пловдивчанинът използва момента да предложи брак на любимата си, а щастливката моментално казала „Да“.

Въпреки тревогите около детронирането й и обвиненията на шефовете на конкурса, че й отнемат короната заради неизпълнени задължения, Кравец остави тревогите назад. И с радост показа годежния пръстен, който приятелят й подари за годежа.

Близки до Пелтеков смятат, че украинката е ударила джакпота с Пелтеков. Момчето е спортист, но освен това има много богати родители. Самият той има собствена марка дрехи, любима на тийнейджърите, фирма за видео съдържание и над 350 000 последователи в мрежата.

„Как няма да приеме да му стане годеница, Кравец трябва да не е на себе си, за да не се съгласи“, смеят се приятели на Атанас.

Близки до двамата млади разкриват, че били много влюбени и се наричали с гальовни имена. Те стискат палци наистина да имат шанс  ида са заедно в бъдеще, а не пи най-малкия трус да се разделят и  да не искат да се виждат дори на снимка.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.