На хранилка: Слави Трифонов разглези племенника си! Теодор се фука от Малдивите (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/na-hranilka-slavi-trifonov-razglezi-plemennika-si-teodor-se-fuka-ot-maldivite-snimki/137902 Goreshto.net
На хранилка: Слави Трифонов разглези племенника си! Теодор се фука от Малдивите (Снимки)

Слави Трифонов е разглезил на макс племенника си Теодор, син на сестра му Петя

Дългия дава мило и драго за семейството си и за единствения си племенник. Трифонов разполага с голямо богатство и обсипва щедро 28-годишното момче с подаръци и луксозни почивки.

Теодор, който вуйчо му е взел под крилото си, засега е единствения наследник на завидното богатство на Слави.

Заради което Тео не спира да се фука с маркови дрехи е да обикаля по почивки, за които не се е бръкнал  и лев. Просто защото не работи и няма никакви доходи.

Слави Трифонов го записа да следва в престижен университет в Шанхай, но Тео бързо-бързо прекрати обучението си там.

После вуйчо му го взе на работа в неговата телевизия, но и там младият мъж не издържа дълго. Понеже трудно се вписвал в екип.

Племенникът на Слави владее четири езика, има музикален талант и отлична компютърна грамотност. Но защо да се хаби да работи, като има такъв богат и най-вече щедър вуйчо?

Слави Трифонов много го е разлигавил, но това не е добре за момчето, клатят глави фенове на Дългия.

А последните снимки, които Теодор пусна в нета са от Малдивите. И се фука като крез. Разбираемо, такава почивка не би могъл да си позволи, защото няма лични средства.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.