На турски сервитьор му се размина като по чудо бой от Азис

Не се оставя лесно да го окрадат

https://goreshto.net/goreshto/na-turski-servityor-mu-se-razmina-kato-po-chudo-boy-ot-azis/119851 Goreshto.net
На турски сервитьор му се размина като по чудо бой от Азис

Не се оставя лесно да го окрадат

По време на участие в южната ни съседка Турция, Азис заплашил с бой тамошен сервитьор.

 

Случката е от зората на кариерата му, когато бил в Турция с 23-годишната по онова време Галена. Двамата се изявявали в клуб, чиято сцена била доста ниска. В пика на купона прохождащите звезди били притиснати от танцуващата тълпа и се редували да пеят качени на маса.

 

Когато дошъл редът на Галена, феновете й започнали да хвърлят банкноти в краката й. в същото време Азис държал не само микрофона си, а и масата, за да не се стовари от там Галена, и прибирал бакшишите.

 

 

В един момент видял, че сервитьорът прибира 100-доларова банкнота от хвърлените към Галена и викнал на колежката си, която пеела и се мятала в ритъма на кючека по масата, че този ги обира.

 

Без да се колебае и за миг, Азис последвал наглия сервитьор и когато го настигнал си поискал парите, размахвайки микрофона заплашително пред лицето му. Отначало келнерът направил опит да се измъкне с лъжа, но Азис го притиснал и го принудил да върне парите. До бой така и не се стигнало, тъй като явно певецът е бил доста убедителен.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.