Набра смелост! Лидия най-после заряза бияча- рапър Наско Колев!

https://goreshto.net/goreshto/nabra-smelost-lidiya-nay-posle-zaryaza-biyacha-rapar-nasko-kolev/112331 Goreshto.net
Набра смелост! Лидия най-после заряза бияча- рапър Наско Колев!

Любовта на чалгарката Лидия и рапъра Атанас Колев вече е история

Нежната певица търпяла системен тупаник от Наско Колев, който се дипломира и стана лекар.

Младата певица вече не иска да си спомня за гаджето си, от когото търпяла системен побой и унижения.

В последните месеци Лидия яла почти непрекъснат пердах от рапъра, който се превърнал в чудовище. Причината бил новия наркотик, който го карал да подивява от ярост и да си изкарва гнева върху крехката си половинка.

Двамата живели под наем в квартал „Флора парк“, чийто собственик на дома им била колежката Емануела. Комшиите били вдигнали ръце от системните писъци и крясъци, които идвали от апартамента на Лидия и Наско. Те непрекъснато чували нейните писъци и крясъците на озверялото й гадже, което не спирало да я налага зверски.И подали няколко жалби до полицията.

Според източници дрогираният Колев се превърнал в чудовище.Той унижавал брутално Лидия, карал я да му лиже мръсните чепици, наричал я с най-гнусни и грозни обиди.Чалгарката редовно плачела и викала, но не смеела да се оплаче, за да не стане за резил пред хората.

Но най-накрая бургаското девойче не издържало, а и притеснена за живота си, Лидия решила веднъж завинаги да напусне Колев.

„Ти си един боклук, щом вдигаш ръка и биеш жени“, изкрещяла му в лицето Лидия, след което си тръгнала.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.