Надя Иванова извлича максимума от бившите мъже в живота й

И двамата обаче са категорични, че не са имали интимна връзка

https://goreshto.net/goreshto/nadya-ivanova-izvlicha-maksimuma-ot-bivshite-mazhe-v-zhivota-y/52755 Goreshto.net
Надя Иванова извлича максимума от бившите мъже в живота й

И двамата обаче са категорични, че не са имали интимна връзка

Новата водеща на предаването „100% будни“ по БНТ1 – Надя Иванова отнесе много критики от зрителите.

 

Открай време тя е позната като Надя от „Елит“. Макар да няма кой знае колко фенове сред публиката на шоуто, актрисата се радва на добро отношение от страна на влиятелни мъже. На първо място това е учителят й по актьорско майсторство в НАТФИЗ Стефан Данаилов. Именно той навремето я вкарал в предаването „Елит“.

 

Мълвата носи, че Надя е била изключително близка с Мастъра по време на обучението й преди повече от 20 години.

По онова време Ламбо наближавал 60-те, а Надя идва в София от Видин с големи мечти и никакви връзки. Бързо се ориентира обаче в обстановката и успява да влезе под кожата на влиятелния си учител.

 

Според злите езици ги е свързвало нещо повече от приятелство, макар Надя винаги да е отричала. Тя е категорична, че никога не е била негова любовница и допълва, че тези слухове винаги са я смайвали.

 

В едно от своите интервюта, Ламбо също заявява: „Абе, как ще съм й любовник? Много бих искал, ама вече няма как!“

Преди телевизията, Мастъра й отваря вратите към Народния театър – сцена, на която Надя не се задържа дълго.

 

Според клюката именно Ламбо е човекът, свързал Надя с Жоро Торнев, който я взел за иновативното за онова време лайфстайл предаване „Елит“. Веднага след това тръгват клюки, че режисьорът и тв водещата имат връзка. Това се случва доста преди аферата му с Мира Добрева, за която се ожени през 2007 г.

 

Служители на БНТ разкриват, че двете дами никога не са изпадали в открит конфликт и винаги са поддържали добрия тон, когато се засичали по коридорите на медията.

Някъде около връзката с Торнев се появява и друг мъж в живота на хубавата Надя – актуалният БНТ шеф – Емил Кошлуков. Отново според мълвата, именно той е първата й голяма любов, а Кошлуков заради нея се разделил с манекенката Боряна Шехтова. Връзката на Надя и Емил обаче не продължила дълго време.

 

Следващият мъж в живота й е продуцентът Андрей Арнаудов, който по онова време вече бил известен, но не толкоз влиятелен. Надя до последно се надявала на годежен пръстен, но уви, не го получила. Двойката се разделя, след като чувствата помежду им постепенно започват да охладняват.

 

Вече 36-годишна, Надя среща мъжа на живота си, с когото решават да създадат семейство. Съдбата обаче разваля всички мечти за щастлив съвместен живот през лятото на 2016 г. с един удар, когато избраникът й Йоло издъхва от белодробна емболия. След трагедията, Надя изпада в тежка депресия.

 

През 2021 г. се понесе мълвата, че е родила на 41 години, след като била замразила яйцеклетки преди години. Баща на детето й е сценаристът на Слави Трифонов – Драгомир Петров.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.