Напълно променена: Ива Софиянска със сменена физиономия (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/napalno-promenena-iva-sofiyanska-sas-smenena-fizionomiya-foto/111826 Goreshto.net
Напълно променена: Ива Софиянска със сменена физиономия (Фото)

Ива Софиянска-Божкова няма нищо общо с предишната си визия

Щерката на бившия кмет Стефан Софиянски стана на 36 и се показа в мрежата. Но, о небеса, тя е тотално различна от предишния си образ.

Тя пусна с торта от рождения си ден и  благодари на всички, които са я поздравили. Пожела им също здраве и прекрасни мигове в живота, каквито тя  е изживявала.

Но много от потребителите на нета изразиха учудването си, че едва ли биха я познали, ако снимката не бе публикувана на нейната страница.

Досега съпругата на Антон Божко, син на небезизвестния Васил Божков, винаги се е подвизавала като брюнетка. И то с къса коса, в последните години. Сега изведнъж пред феновете си тя се показа блондинка, с дълги руси коси и огромни слънчеви цайси.

Като цяло и напълно неразпознаваема, но не си личи дали си е правила допълнителни пластични корекции.

„Добре, че снимката е на нейната страница, абсурд е да я познаеш. Та все едно виждаме съвсем друг човек. Напълно се е променила, все едно не е тя“, дивят се в мрежата.

Ива Софиянска  и нейния съпруг отдавна упорито избягват публичното пространство. Особено след скандалите със свекър й, който в момента е в Дубай.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.