Напук на скандалите:Родителите на Рая Пеева искат Явор Бахаров за зет

https://goreshto.net/goreshto/napuk-na-skandaliteroditelite-na-raya-peeva-iskat-yavor-baharov-za-zet/110934 Goreshto.net
Напук на скандалите:Родителите на Рая Пеева искат Явор Бахаров за зет

Родителите на Рая Пеева одобряват скандалния Явор Бахаров за зет

Въпреки че непрекъснато има разправии с властта, те нямали нищо против връзката на щерка си Рая Пеева с него. Барабанистът Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова искали само 33-годишната им дъщеря да е здрава и щастлива. Те не се месели в избора й.

„Щом това е нейния избор, аз я одобрявам. Родила съм я, но искам само да е здрава и щастлива“, заяви майка й в студиото на БНТ.

„Добро момче е Явор! С него си говорим на много и различни теми. Двамата с Рая също се говорят много“, допълни и таткото на актрисата. Двамата често канели младите да им гостуват на хапване и сладка раздумка.

Шумните скандали около Рая и Явор често кара останалите да мислят, че двамата ще се разделят. Преди четири години Явор Бахаров бе арестуван, защото се нахвърли с юмруци на половинката си, на публично място, от ревност.Вместо Рая да му покаже вратата, тя го прибра и заяви, че всичко помежду им е наред. Едва отърва затвора, след като го хванаха надрусан зад волана. Наскоро пак го пипнаха със забранени вещества. Въпреки че се налага Рая Пеева да работи повече, за да попълва дупките в бюджета, защото Явор нямал много предложения, заради скандалите с името си, двамата пак са заедно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.