Насметоха яко шеф Иван Манчев! Засипаха го с гняв и обиди

https://goreshto.net/goreshto/nasmetoha-yako-shef-ivan-manchev-zasipaha-go-s-gnyav-i-obidi/123935 Goreshto.net
Насметоха яко шеф Иван Манчев! Засипаха го с гняв и обиди

Шеф Манчев се видя в чудо

Звездният кулинар призна, че заради „Черешката на тортата“ много хора не му говорят

В известното готварско предаване той се изявава като наблюдател и коментатор.

„Вярвайте ми, много гняв и обиди се изляха на главата ми, откакто коментирам в „Черешката на тортата“. Много хора са ми обидени и не ми говорят, защото не съм ги оценил правилно, по тяхно мнение.

Но такъв съм си, каквото трябва да кажа си го казвам, не го премълчавам. И никакво предаване няма да ме промени“, заяви топ кулинаря.

Шеф Иван Манчев обаче е доволен, че има и хора, които са от „другата страна на барикадата“ и харесват „Черешката“. Дори го поздравяват за точните оценки, които дава на участниците.

Готвачът е щастлив и че е инициирал създаването на другото известно кулинарно шоу „Кошмари в кухнята“. Но след няколко сезона на екран не знае каква ще е съдбата му в бъдеще и дали ще продължи да се излъчва.

Ресторантьорите се оплакали, че клиентите им намалели, понеже се разочаровали от показаните мръсотии в кухните, както и от това, че шеф Манчев вечно критикувал качеството на храната им.И въпреки че мастършефа уверявал, че нещата ще тръгнат в добра посока, лошата им слава оставала.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.