Натали Трифонова показа О-ва интелигентност (Още за резила)

https://goreshto.net/goreshto/natali-trifonova-pokaza-o-va-inteligentnost-oshte-za-rezila/127477 Goreshto.net
Натали Трифонова показа О-ва интелигентност (Още за резила)

Само едни дълги крака не стигат!

В това се убедиха дори най-върлите защитници на Натали Трифонова.  

Язък, понеже натоканата синоптичка показа О-ва интелигентност.

Тя доказа, че само с муцунка нищо не се постига.С тези дадености зрителския интерес не се задържа дълго време.

Натали Трифонова отврати с просташкото си държане в предаването „Кой да знае“.Синоптичката не спираше да говори на висок глас, да прекъсва партньора си и да приказва на наречие.

След участието й в шоуто Натали Трифонова вече се сдоби с нов прякор-Натали Предимното. И то защото показа, че има нисък коефициент на интелигентност и заради крайно ограничения си речник.

Като някакъв паразит в говора й, Натали не спира да повтаря думата „предимно“, за каквото и да говори. Независимо дали посочва прогнозата за времето или за други житейски ситуации.

Зрителите са категорични, че синоптичката трябва да вземе няколко урока за поведение и стил. Че защото не само я гласят за журналистка, но и за водеща, а и я навират във всевъзможни предавания.

„Добре е да се образова, че да не се излага, защото досега показа нисък праг на интелигентност. Иначе чалъмите й да лови баламурници, които да я бутат тук и там, бол“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.