Натали Трифонова разкри тайни за връзката й със Слави

Известната синоптичка с откровен разказа за интимния си живот

https://goreshto.net/goreshto/natali-trifonova-razkri-tayni-za-vrazkata-y-sas-slavi/47352 Goreshto.net
Натали Трифонова разкри тайни за връзката й със Слави

Известната синоптичка с откровен разказа за интимния си живот

Вероятно най-известната синоптичка в България Натали Трифонова все още не може да открие любовта в живота си, въпреки не малкото й опити. Един от най-известните, с които е имала връзка е именно топ-шоуменът и политик отскоро Слави Трифонов.

По една или друга причина около Натали, която основно акцентира и показва дългите си крака не спират да кръжат слухове за връзките й с различни известни лица, като спортисти, политици, бизнесмени и други.

Въпреки спряганата сериозна бройка тя продължава да е сама и да не е открила човека на нейния живот.

Тя неотдавна споделила с колеги, че не й остава никакво време за почивка от работата, тъй като е постоянно на работа. Разбира се многобройните й участия във всякакъв тип предавания не се гледат с добро око от другите телевизионери и те не са изпитали голямо съжаление за липсата й на време.

Мнозина помнят навлизането на Натали в телевизията и това става не без помощта на Слави Трифонов и неговото предаване. Тогава едва на 19 години тя се явява на конкурс за танци, организиран от Дългия. Облечена доста провокативно тя успява да се хареса на Слави, който й прави комплименти. Запознати твърдят, че тогава тя му е била любовница и именно това е помогнало за израстването й в кариерата.

Самата Натали категорично отрича и твърди, че Слави не е неин тип.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.