Наталия Кобилкина разби: Не съм жена за един мъж!

https://goreshto.net/goreshto/nataliya-kobilkina-razbi-ne-sam-zhena-za-edin-mazh/118649 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разби: Не съм жена за един мъж!

Наталия Кобилкина не остана дълго „на сухо“

Напористата учителка по с@кс си е намерила млад и Богат англичанин. Въпросното ново гадже на напористата рускиня въртял повече от печеливш бизнес, но интересно ще е дали брюнетката ще успее да го „направи милионер“ със своите съвети.

Тя призна, че на този етап не се говори за годеж ,брак или по-сериозна връзка, а просто са на етап забавление.

„Ухажват ме много хора и аз избирам. Но все пак мисля, че не съм жена за едни мъж“, смее се Наталия Кобилкина.

Колкото до развода с втория си съпруг Такис Дретакис твърди, че всичко „минало по мед и масло“ и двамата запазили дружелюбните си отношения. Причината е сина им, за когото се грижели поравно, за да не му тежи раздялата на родителите му.

„Разделихме се не заради трети човек. Никой от нас нямаше друга, извънбрачна връзка. Просто в една връзка, ако няма развитие, по-добре партньорите да се разделят“, не спира да наставлява Кобилкина.

По думите й браковете ще са много по-щастливи, ако човек прави това, което му харесва.

„Моето мнение е, че не бива да се правят толкова много компромиси за някого. Аз съм свикнала да правя това, което ми се иска. Ако повечето хора постъпваха така, щяха да са в пъти по-щастливи“, обяснява психоложката. Но съветва все пак жените да изискват от мъжете да са обгрижвани и глезени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.