Натри му носа:Бившата на Башар Рахал гушна втори син!Актьорът не й остана длъжен

https://goreshto.net/goreshto/natri-mu-nosabivshata-na-bashar-rahal-gushna-vtori-sinaktyorat-ne-y-ostana-dlazhen/137116 Goreshto.net
Натри му носа:Бившата на Башар Рахал гушна втори син!Актьорът не й остана длъжен

Бившата на Башар Рахал гушна син

Райна Караянева е станала майка за втори път. Тя отново роди син, като дълго време криеше бременността си.

Чаровницата пускаше в мрежата само стари снимки  и затова последователите й се изненадаха, че отново е станала майка. Тя вече има едно момче от първия си брак.

Но кой е новият мъж, който я направи за втори път мъжка майка, Караянева мълчи. Актрисата сподели също, че е станала майка в шестия месец от бременността си.

Райна Караянева се похвали с новата си рожба сама, като пусна снимка в социалните мрежи.

Връзката на актьорите Караянева и Бахал продължи седем години, като две от тях бяха тайна афера. Бившата моделка и телевизионерка, а също актриса и продуцент се раздели с Башар Рахал заради изневяра.

Но не Рахал, за когото също се знае, че са му слаби ангелите, а тя му сложи рога.Българският актьор със сирийски корени обаче „отвърна на удара“ месеци преди бившата му да се похвали, че е родила отново мъжка рожба.

Той не спира да показва страстни снимки с доста по-младата актриса Любомира Башева. Двамата вече не крият любовта си, а се снимат от общи ваканции на екзотични места. Те работят заедно, Любомира участва във филми на гаджето си Башар Рахал, както преди правеше и бившата му изгора Райна.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.