Наум Шопов-младши успя да пребори сериозен порок

Малцина знаят, че той изобщо е пушил

https://goreshto.net/goreshto/naum-shopov-mladshi-uspya-da-prebori-seriozen-porok/110164 Goreshto.net
Наум Шопов-младши успя да пребори сериозен порок

Малцина знаят, че той изобщо е пушил

Актьорът, инфлуенсър и тв водещ Наум Шопов-младши винаги е твърдял, че води здравословен живот – спортува ежедневно и внимава как се храни.

 

Дори и най-големите му фенове обаче не знаят, че доскоро той е бил активен пушач. Категорично отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, за да дава добър пример на последователите си. признава обаче, че допреди 6 месеца пушел, но умишлено не го е показвал.

 

Към днешна дата той се е отказал от медицината, макар че според думите му е завършил с пълно отличие. Както е ясно, от известно време насам се е ориентирал към инфлуенсърството и актьорството.

 

Наум е част от най-новия проект на режисьора Ники Илиев. Филмът е вдъхновен от истинска история на параолимпиеца Михаил Христов. Освен това е получил покана за снимки и в чуждестранен сериал, което е ново предизвикателство за него. Единственото, което издава е, че поредицата е на английски.

 

За себе си разкрива, че е работохолик и все още се учи как да слага граници между работата и личния си живот. Разпуска напрежението чрез силови тренировки във фитнеса. Прави такива ежедневно и се чувства неспокоен, ако ги пропусне.

 

Към днешна дата актьорът и жена му Теа Минкова са на почивка в Кипър и радват почитателите си с редица фотоси от там. С тях е и дъщеря им Амая.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.