Навръх рождения си ден Валерия Георгиева разкри кого обича: Не е ергенът Евгени Генчев!

https://goreshto.net/goreshto/navrah-rozhdeniya-si-den-valeriya-georgieva-razkri-kogo-obicha-ne-e-ergenat-evgeni-genchev/134547 Goreshto.net
Навръх рождения си ден Валерия Георгиева разкри кого обича: Не е ергенът Евгени Генчев!

„Връзката“ между Валерия Георгиева и ергенът Евгени Генчев продължава да е енигма

Победителката във втория сезон на любовното риалити чукна 26, но не в компанията на мъж. Тя не бе на празника си нито с ергена Евгени Генчев, нито с новия й приятел Георги.

Вал се щракна единствено в „компанията“ на любимите си четириноги приятели. Така плевенчанката подхрани слуховете, че не е с рошавия пианист.

А това, че се показва от време-навреме по светски събития с него доказва само и единствено, че двамата го правят за пиар, а вероятно и за пари.

Според слуховете Валерия и Евгени са живели известно време в тузарската къща на родителите му, но между тях е имало много скандали и неразбирателство заради любовта й към бездомните кучета и котки.

„Единственото нещо, което ме прави щастлива е любовта на животните. Животът ми си заслужава, понеже инвестирах в тези, които наистина имаха нужда от това.

Те заслужават всяка секунда от моя живот, както и цялото ми сърце! Научиха ме на любов в най-чистата форма“, заяви моделката навръх празника си. И нито дума за пианиста Евгени Генчев, който я избра за своя годеница във втория сезон на “Ергенът“.

Думите й предизвикаха доста питанки и предизвикаха съмнение, че Валерия и Евгени някога ще станат истинска двойка и дори семейство.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.