Най-голямата любов на Фреди Меркюри: Става най-богатата жена, без да работи! (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/nay-golyamata-lyubov-na-fredi-merkyuri-stava-nay-bogatata-zhena-bez-da-raboti-snimki/137091 Goreshto.net
Най-голямата любов на Фреди Меркюри: Става най-богатата жена, без да работи! (Снимки)

Наследница на великия музикант Фреди Меркюри стана най-богатата жена на Острова

Мери Остин е жената, с която фронтмена на Queen  прекарва голяма част от живота си и богатее, без да си мръдне пръста. Именно на нея звездата оставя почти цялото си богатство.

Мери е на път да натрупа над 187 милиона паунда. Тя ще получи тази сума, благодарение на рекордната сделка от продажбата на каталога на Queen на японската медийна корпорация Сони в размер на един милиард паунда.

Тя вече получи половината от имуществото на британския рок музикант, когато той почина през 1991 година. След това към богатството прибави още двадесет и пет процента, които дойдоха от състоянието на починалите му родители.

Освен това Мери Остин получава близо деветнадесет на сто от приходите на компанията, която контролира приходите на групата на Фреди Меркюри.

Всичките тези пари направиха Мери една от най-богатите жени във Великобритания през последните тридесетина години.

Мери Остин се запознава с Фреди Меркюри през 1970 година и заживява с него. Три години по-късно се сгодяват. Но само три години по-късно двамата се разделят. Мери не може да приеме смутената ориентация на певеца-продуцента. Само че Фреди е толкова силно привързан към Мери, че до края на живота си я счита за своя съпруга.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.