Най-накрая! Лена Бориславова проговори за сватбата и бебето

https://goreshto.net/goreshto/nay-nakraya-lena-borislavova-progovori-za-svatbata-i-bebeto/110336 Goreshto.net
Най-накрая! Лена Бориславова проговори за сватбата и бебето

Лена Бориславова е доста потайна

Наскоро бившата говорителка на Кирил Петков все пак призна, че ще вдигнат сватба с годеника си Мирослав  Иванов.

„Сватба ще има!“, лаконично проговори брюнетката. Най-вероятно тя ще бъде догодина, тъй като през септември се очаква юристката да роди. Лена Бориславова не разкрива и пола на бебока, но според източници то ще е момиче.

Бъдещите родители се вълнуват и искат преди всичко наследника им да се роди живо и здраво, ние също им пожелаваме това.

А от суеверие, спряганата за екс любовница на бившия премиер Кирил Петков, остава твърде лаконична.

Двамата с депутата Мирослав са заедно от десетина години. Лена Бориславова заяви още, че ще ражда тук, в столицата. Има си и личен гинеколог, който следи състоянието на бъдещата 33-годишна родилка.

Слухът, че се очаква тя да даде живот на детето си в Париж не се оказа вярна. Причината за клюката бе, че сестра й работи във френска болница като анестезиолог.

Миро и Лена ще живеят в апартамента си в софийския квартал „Лагера“, който закупиха с кредит през 2019 и продължават да изплащат.

А малкото човече станало по време на коледната ваканция на двойката в Париж, разкриват източници.Родителите на Лена живеят в столицата, а на Миро-в родния му град Ямбол.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.