Най-после! Гошо Колача с ефективна присъда (В затвора го чакат да „го женят“)

https://goreshto.net/goreshto/nay-posle-gosho-kolacha-s-efektivna-prisada-v-zatvora-go-chakat-da-go-zhenyat/114221 Goreshto.net
Най-после! Гошо Колача с ефективна присъда (В затвора го чакат да „го женят“)

Гошо Колача влиза в затвора с ефективна присъда!

Извергът, който кла и обезобрази 18-годишната Дебора от Стара Загора, ще влезе в затвора за зверството, което й причини.

Това заяви адвокатът на битата девойка Димитър Киров. Той е категоричен, че извергът ще лежи ефективно в затвора.

„Разбира се, няма как да не отчетем големия обществен отзвук и съпричастност на хората от цялата страна към жестокия случай с Дебора. Но има и безброй доказателства, които не са взети предвид при първоначалното задържане на Георги Георгиев.

Игнорирано е голямото количество кръв, изгубило момичето, счупения й нос, както и многобройните рани. Те са много дълбоки и са могли да засегнат както нерви, така и жизненоважни артерии.Тези неща не са взети под внимание първия път, но сега ще бъдат взети. Убеден съм, че този човек ще лежи дълго зад решетките“, е мнението на юриста.

Извергът не за първи път бие и се отървава от затвора. Това се е превърнала в практика за съществуването му, но досега институциите са си затваряли очите, сочи справка в досието на примата.

Сигурни източници доверяват, че в затвора вече с нетърпение очакват Гошо Макетното ножче. За му покажат как се прави и как ще го подредят като „булка“.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.