Най-после клекна! На 50 звезда от „Кухнята на Ада“ вдига сватба (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/nay-posle-klekna-na-50-zvezda-ot-kuhnyata-na-ada-vdiga-svatba-snimki/135510 Goreshto.net
Най-после клекна! На 50 звезда от „Кухнята на Ада“ вдига сватба (Снимки)

Звезда от Хелс Китчън вдига сватба на 50

Бъдещите младоженци са избрали специален ден за своето пищно тържество-6 юли. Този ден официално е обявен в Европа за ден на целувката.

А на тази важна стъпка в живота си се решил известният готвач от „Кухнята на Ада“ Лео Бианки  и неговата дългогодишна половинка Лучия. Двамата са в трескава подготовка за най-голямото събитие в живота си.

Лио Бианки, който е собственик на една от най.-известните пицарии в центъра на столицата, чукна 50 през март. А на 18-та си годишнина от връзката си Бианки и половинката му се сгодиха.

Венчавката ще бъде в древен замък на Ботуша, на която ще присъстват само най-близките роднини и приятели на бъдещото семейство. Но тя няма да е единствена. А ще бъде последвана и на българска земя. На нея Лео Бианки и бъдещата му съпруга ще съберат  и българските си приятели.

Според слуховете близнаците на двойката – Матиа и Николо подтикнали родителите си да узаконят връзката си. Те заявили, че всичките им съученици са женени и искат същото за майка си и баща си. Лео Бианки нищо не можел да им откаже, затова се решил да мине под венчило.

Преди това обаче топ готвачът тренирал на ергенско парти. Само че бил на антибиотик, затова не успял да се почерпи порядъчно, но достойно го отсрамили най-големите му авери.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.