Най-после успя!Златка Райкова каза „да“ на Карен(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/nay-posle-uspyazlatka-raykova-kaza-da-na-karensnimki/117065 Goreshto.net
Най-после успя!Златка Райкова каза „да“ на Карен(Снимки)

Златка Райкова сбъдна мечтата си

Плеймейтката каза заветното „да“ на партньора си Карен Хачатрян днес. Блондинката роди син на бившия тенисист, който, по традиция кръсти на татко си. Силиконката има син и от любовчия № 1 Благо Джизъса. Той също носи името на татко си, но основните грижи по отглеждането полага настоящият й съпруг.

Въпреки че бяха заедно около две години, Благо Георгиев не я заведе до олтара и не й предложи брак.

По нрава си, докато беше във връзка със Златка, той завъртя любов с Полина Спасова, за която по-късно се ожени. След като разбрала, че мачка чаршафите с хотелиерската наследница, Златка го изрита. Но с Полина бракът му просъществува малко повече от година.

Младоженците са сключили брак, след което църковен в храм, близо до хотел „Маринела“. Именно там е сватбеното парти, на които са поканили около петстотин човека.

Златка Райкова все още не е качила снимки от грандиозното събитие. Но това е свършила приятелката й Светлана Гущерова. На едно от фотото прави впечатление, че гримьорът на звездите Цецо Андреев плаче от радост и бърше сълзите си.

Близки до Русата Златка твърдят, че тя лично е избрала всеки детайл по украсата на залата за големия ден. Тунингованата булка сама е избрала и датата на сватбата. Тя се зарече да мине под венчило с избраника си не по-рано от 15-септември, когато свърши цикъла на ретроградния Меркурий.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.