Не е за вярване! Вижте какво причини Диана Димитрова на Юлиан Вергов (ФОТО)

Въпреки всичко той все още е привлекателен мъж за нежния пол

https://goreshto.net/goreshto/ne-e-za-vyarvane-vizhte-kakvo-prichini-diana-dimitrova-na-yulian-vergov-foto/117970 Goreshto.net
Не е за вярване! Вижте какво причини Диана Димитрова на Юлиан Вергов (ФОТО)

Въпреки всичко той все още е привлекателен мъж за нежния пол

Прави впечатление, че скандалът с актрисата Диана Димитрова се е отразил сериозно на Юлиан Вергов, след като вече е посивял. На главата на довчерашния секссимвол е избило чисто бяло петно коса и стои като дупка.

 

Хора от близкото му обкръжение издават, че въпросното петно се появило преди няколко месеца и вероятно е в резултат на негативните емоции, преживени от Вергов покрай обвиненията в побой, които му бяха отправени от неговата колежка. Факт е, че при предишни снимки на Юлиан не се забелязва това петно.

 

Актьорът попаднал под светлините на обективите на папараците в момент, в който си поръчвал бургер от павилион за бързо хранене в центъра на София. В изчакване на сандвича си с телешко месо, той зяпал в телефона си доста отегчен и дори успял да изпрати няколко съобщения.

 

 

В топлия есенен следобед, Вергов бил пременен спортно – с шорти, тениска, маратонки и дълги бели чорапи, съчетани с марков часовник на ръката му, какъвто не всеки би могъл да си позволи. Посребрелите му коси както винаги напоследък бяха късо подстригани. Над дясното му ухо зее дупка, която мнозина биха взели като грешка на фризьора, но истината е, че това е пигментационно петно, появило се в резултат на стрес.

 

 

След разправиите покрай Димитрова, Вергов изглежда доста състарен, но все още е хубав мъж.

Негови приятели разкриват, че дори му се наложило да потърси професионалната помощ на психолог, за да се възстанови от изживяното.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.