Не мирясват: Меган Маркъл и крал Чарлз се надцакват на сладък фронт!

https://goreshto.net/goreshto/ne-miryasvat-megan-markal-i-kral-charlz-se-nadcakvat-na-sladak-front/137332 Goreshto.net
Не мирясват: Меган Маркъл и крал Чарлз се надцакват на сладък фронт!

Меган Маркъл и свекър й крал Чарлз Трети се надцакват на сладък фронт

Наскоро херцогинята на Съсекс обяви, че ще пуска в продажба собствен ягодов мармалад. Това тя направи на личния си блог, който вече не съществува.

Това съпругата на Хари обяви в началото на годината, като подаде документи за регистрация на продукта си.Но този продукт си остана на позиция-шумно рекламиран и не видя бял свят по търговската мрежа.

Но напористата Меган не миряса,  а готви нов продукт-розе. Според близки до нея бившата актриса била голям фен на виното.

Ако клюките са верни, херцогинята ще се присъедини към „големия клуб на знаменитости“, които търгуват с вино. В тях членуват звезди като Джордж Клуни, Камерън Диаз, Кайли Миноуг, Нина Добрев и други.

Публична тайна е, че виното е с много по-голям маркетингов рейтинг и от него се печели повече, отколкото от мармалада.

Само че крал Чарлз Трети не остана безучастен и обяви „негласна война“ на снаха си на сладкия фронт. Той пусна органичен мед, създаден в частното му имение Хайгроув Гардънс.Бурканче от 350 г се продава за 25 паунда.

А когато Меган Маркъл обяви през април, че ще пуска за продажба ягодов мармалад, свекър й заяви, че пуска собствен продукт мармалад. И то само ден, след като съпругата на Хари оповести новината.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.