Не се стърпя: Миро Каризмата пак "захапа" жестоко Руши Видинлиев

https://goreshto.net/goreshto/ne-se-starpya-miro-karizmata-pak-zahapa-zhestoko-rushi-vidinliev/123392 Goreshto.net
Не се стърпя: Миро Каризмата пак "захапа" жестоко Руши Видинлиев

Стара вражда в ефир подпали Миро Костадинов, по-известен като Миро Каризмата

Бившата дуетна половинка на „Каризма“ насочи стрелите си към позабравения си колега Руши Видинлиев. В последните години той не се изявава с певческия си талант и като създател на нови парчета, а по-скоро като актьор.

Песента, която предизвика недовоство на ментора от „Гласът на България“ бе „Хотел две звезди“. Кавърът бе изпят от 16-годишния полуфиналист Симеон Славев.

„Никога не съм причислявал песента към павческите парчета! Но ти го направи такова, браво“, хвърли бомбата Миро, а адресантът бе автора на парчето, колегата му Руши Видинлиев.

Дамите в екипа на музикалното риалити се опитаха да заметат напрежението „под килима“, което предизвика Миро.

„Това е едно от любимите ми парчета.Приемам го като подарък, много ме зарадва с него. Вкара много чувственост, имаш талант и енергия на сцената“, поздрави го Дара. А менторката му Мария Илиева също го похвали и определи изпълнинеите му като „висш пилотаж“.

Но сеирджии от музикалната гилдия припомниха, че още от зората на кариерите си Миро Каризмата и Руши не „мелят брашно“.

„Миро си е вълк-единак и не се разбира с никой от мъжете в шоубизнеса ни. Опита се да се „отърка“ до Руши, заради неизтощимите финансови възможности на майка му, но играта му не се получи. И затова се превърна във враг на Руши“, шушукат злите езици.

Източник: Лупа.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.