Не си губи времето: Диана Димитрова забърса пиара на Лудогорец! (СНИМКИ)

Диана Димитрова си намери нов мъж, този път май е свободен!

https://goreshto.net/goreshto/ne-si-gubi-vremeto-diana-dimitrova-zabarsa-piara-na-ludogorec-snimki/53319 Goreshto.net
Не си губи времето: Диана Димитрова забърса пиара на Лудогорец! (СНИМКИ)

Диана Димитрова си намери нов мъж, този път май е свободен!

Диана Димитрова, която се прочу с ролята си в "Откраднат живот", но стана в пъти по-известна със скандала и обвиненията за побой срещу Юлиан Вергов, отново е на крилете на любовта. Актрисата, която има поредица от неуспешни връзки, само защото избраниците й са били или женени, или обвързани (включително Вергов навремето), сега май се е кротнала. И си е намерила свободен мъж.

Става дума за пиара на Лудогорец - Владислав Трифонов, който не само я придружаваше на скорошната й изложба, озаглавена "Докосване", но и реално си я докосваше пред всички.

Двамата на няколко пъти се гушкаха, а за искрящите им многозначителни погледи не е нужно да се говори, те са видни и от снимките. Самият Трифонов качи фотос с Димитрова и написа, че тя е най-красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художничките... А двамата позираха неслучайно точно пред платното с име "Докосване".

Владислав Трифонов работи като пиар на отбора още от 2012-та година като реално е присъствал на всички победи и награждавания на тима. И той, както и Димитрова, пътува често, което би било добре за връзката им, защото няма само единият да чака другия и да се цупи.

По време на самата изложба обаче се появиха не особено подходящи шушукания, достойни за черен хумор, като това - дали изведнъж на вратата няма да се появи и самият Юли Вергов, за да разгледа картините?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.