Нели Хаджийска е на седмото небе: Не вярвах, че за 5 дни ще отслабна толкова! (ВИЖ ДИЕТАТА Ѝ)

https://goreshto.net/goreshto/neli-hadzhiyska-e-na-sedmoto-nebe-ne-vyarvah-che-za-5-dni-shte-otslabna-tolkova-vizh-dietata/49697 Goreshto.net
Нели Хаджийска е на седмото небе: Не вярвах, че за 5 дни ще отслабна толкова! (ВИЖ ДИЕТАТА Ѝ)

Нели Хаджийска постигна невероятни резултати само за 5 дни труд!

Тв водещата Нели Хаджийска отдавна има проблеми с теглото, но те вече се разрешават. Блондинката успя да отслабне благодарение на винена диета. Да, звучи доста странно да правиш диета, в която присъства вино, но резултатите при Нели от "Търси се" са налице. Само за 5 дни тя е успяла да се втали, като близките й твърдят, че се чувства пълна с енергия. Самата диета се състои в спазването на някои строги правила. Излагаме ги на вниманието ви. 1. Премахвате напълно захарта от своето хранително меню. Всички видове подсладители, дори и медът и плодовете, не бива да се консумират. 2. Солта изчезва от менюто ви. Така задържаната вода в организма ви ще може да излезе. 3. Могат да се пият течности, но единствено вода и сухо гроздово вино. 4. Трябва да се правят паузи между храненията. Една пауза не бива да е по-малка от 2 часа. Между обяда и вечерята трябва да има 3-часов интервал. 5. Пийте само качествено сухо червено вино. Най-добре да е домашно, но може да бъде и някое скъпо от магазина. 6. Виното може да се разрежда с вода. Най-добре за тази цел обаче е да се ползва лед. Нели Хаджийска е изпълнила всички тези правила и днес се радва на по-леко тегло. Тя е свалила между 4 и 7 кг. само за 5 дни, издават приятелките й. Ето и обичайното дневно меню на телевизионерката: Закуска - 1-2 сварени падпъдъчи яйца и 1 домат Междинна закуска - 1 зелена яълка, това хренене не е задължително Обяд - 200 грама нискомаслено сирене + 1 краставица Вечеря - сухо червено вино (200 гр.) Може би ви прави впечатление, че вечерята е само от вино. Именно затова наричаме този хранителен режим винена диета. Последното ядене за деня е най-важното по отношение на едно отслабване. То трябва да се направи сравнително рано и да не бъде тежко за стомаха. Успех на всички, които желаят да последват примера на Нели Хаджийска!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.