Нещастна любов и сериозни здравословни проблеми, са причината за зверското напълняване на Драго Чая

Горчиво съжалява, че навремето не се е сдобил с наследник

https://goreshto.net/goreshto/neshtastna-lyubov-i-seriozni-zdravoslovni-problemi-sa-prichinata-za-zverskoto-napalnyavane-na-drago-chaya/115867 Goreshto.net
Нещастна любов и сериозни здравословни проблеми, са причината за зверското напълняване на Драго Чая

Горчиво съжалява, че навремето не се е сдобил с наследник

През последните години известният тв водещ Драгомир Драганов – Драго Чая се бори със сериозни здравословни проблеми. След поредица от несполуки в личния живот, той е изгубил изцяло мотивация да се вталява.

 

Той споделя, че дори през ум не му е минавало, че всичко онова, което е преживял ще го промени до степен, че сам да не може да се познае. За щастие успял да се излекува от сериозен здравословен проблем, с който са наясно само шепа хора от най-близкото му обкръжение. Кортикостероидите, с които постоянно го тъпчели лекарите допринесли за „прекрасната“ форма на тялото му към днешна дата, която обаче отдавна е спряла да го тревожи. За него е важно, че вече знае отговорите на въпросите, които си е задавал тогава.

 

Относно болестта си споделя само, че я е отключил в резултат на стрес, но отказва да разкрие повече подробности. След като изгубил житейския си партньор заради изневяра, изпаднал в тежка депресия, точно тогава изгубил и волята си да се бори с наднормените килограми, защото бил сринат психически. Тук е мястото да отбележим, че психолозите винаги са твърдели, че занемарявайки тялото си, човек наказва сам себе си. Много е важно човек да проумее, че трябва да се обича сам.

 

Припомняме, че преди години Драго Чая успя да смъкне 30 кг. при това в рамките на шест месеца. Убеден е, че отново може да постигне този резултат, ако започне отново да се обича и успее да излезе от депресията след раздялата. Водещият е имал две сериозни връзки с продължителност от по 6 години.

 

Към днешна дата той е на 52 години и горчиво съжалява, че навремето не се е сдобил с наследник. Чувства се самотен, но си дава сметка, че вече му е твърде късно да дундурка бебе.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.