Неверният Калин Терзийски на колене пред жена си: Мазни й се с букети! (виж тук)

https://goreshto.net/goreshto/neverniyat-kalin-terziyski-na-kolene-pred-zhena-si-mazni-y-se-s-buketi-vizh-tuk/50611 Goreshto.net
Неверният Калин Терзийски на колене пред жена си: Мазни й се с букети! (виж тук)

Калин Терзийски се мазни на жена си с букети!

Скандалният писателят Калин Терзийски отново напомни за себе си по странен начин. Вместо с творчеството си, той реши да занимава аудиторията като се прави на влюбен тийнейджър. Този път обаче не пред поредната любовница, а пред жена си Ивана. Калин Терзийски беше спипан в центъра на столицата да купува голям букет цветя на своята половинка. А после двамата си спретнаха една романтична разходка, при това прегърнати като влюбени ученици. Това нямаше да е никак странно, ако не бяхме запознати с множеството афери на писателя и всичко, което той причини на Ивана през годините. Макар публичните му изневери да са само две-три, близки до него разкриват, че той неколкократно е кичил главата на жена си с рога. Този път явно Калин Терзийски се е върнал при Ивана и този път е решил да бъде примерен съпруг. Дали ще успее обаче и докога, това е друг въпрос. Чиито отговор ще разберем занапред. „Обичам Ивана повече от всичко, защото ми е простила. Простила ми е дори за неща, които не съм направил, а само съм помислил“, философства Калин, както само той умее, пише вестник „България Днес“. След като бе на крачка от много сериозно заболяване на черния дроб заради алкохола, сега палавникът май се е кротнал. И за това отново трябва да благодари на Ивана, която единствена бе до него и го спаси. Без нея досега творецът да е най-малко в клиника. Знаем обаче, че точно през годините, в които системно злоупотребява с пиенето, Терзийски на два пъти изоставя жена си заради друга. Първо заради актрисата от „Откраднат живот“ Диана Димитрова, с която изживя бурна авантюра. А после и с изкусителката Елен Колева. С Елен той живя под един покрив, но за кратко. Двамата изкараха по-малко от седмица, когато той изтича обратно при Ивана. Разбивайки сърцето на Елен Колева, без пет пари да дава за това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.