Невинно заиграване или нещо повече? Мария и Иво Аръков флиртуват открито в „Капките“

Не всеки би си позволил да придърпва полата на жена в областта на задните й части

https://goreshto.net/goreshto/nevinno-zaigravane-ili-neshto-poveche-mariya-i-ivo-arakov-flirtuvat-otkrito-v-kapkite/132689 Goreshto.net
Невинно заиграване или нещо повече? Мария и Иво Аръков флиртуват открито в „Капките“

Не всеки би си позволил да придърпва полата на жена в областта на задните й части

По всичко личи, че от понеделник на понеделник и от песен на песен в шоуто „Като две капки вода“, чалгаджийката Мария и актьорът Иво Аръков, си стават все по-близки и не се притесняват да демонстрират това пред камерите. За по-наблюдателните зрители тази близост помежду им, лъсна в пряк ефир миналия понеделник.

 

Те твърдят, че на опашката за бутона на късмета, Аръков се задявал с Мария, която по стечение на обстоятелствата се била наредила след него, тъй като се класира едно място след актьора. 

Той не пропуснал възможността да се позакача с палавата брюнетка, демонстрирайки недвусмислени симпатии към нея.

 

Като за начало той започна да дърпа полата й в областта на задните части, уж за да оправи гънките – жест, който мъжете не могат да си позволят с всяка жена.

Във въпросната вечер чалгаджийката бе издокарана в екзотична премяна и за който и да е представител на силния пол би било невъзможно да не й обърне внимание, но пък и не всеки би подърпвал полата й. Това може да си го позволи само някой, който проявява нескрит интерес и е сигурен, че няма да бъде отблъснат.

 

Мария не само не се притесни от жеста му, а дори й стана приятно и се усмихна широко, след което двамата подеха закачлив разговор, докато изчакваха реда си за „бутона на късмета“. И макар певицата да спазваше привидна дистанция, тя далеч не бе голяма. Въпреки, че поведението им бе твърде фамилиарно, не премина границите на приличие, но личеше, че и на двамата им е много приятно да са един до друг.

 

Вероятно между двамата няма интимни отношения, но във въпросната вечер флиртът помежду им бе очевиден. Всеизвестен е фактът, че и двамата са обвързани – половинката на Аръков – Габриела наскоро го дари със син, а Мария се върна обратно при Миро Дзвера, твърдейки, че го обича.

Това, че е сериозно обвързан, изглежда не пречи на актьора да пръска сексапил около всяка по-интересна дама в обкръжението му – дори Хилда Казасян не крие симпатиите си към него.

 

За Мария е известно, че открай време си е флиртаджийка и обожава да провокира мъжкото внимание, така че поведението й едва ли бе изненада за някого.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.