Ники Кънчев отново се отдаде на порока си

Бил го оставил за малко, след като му открили диабет, но след това възобновил сърбането

https://goreshto.net/goreshto/niki-kanchev-otnovo-se-otdade-na-poroka-si/121816 Goreshto.net
Ники Кънчев отново се отдаде на порока си

Бил го оставил за малко, след като му открили диабет, но след това възобновил сърбането

Макар отдавна да не е в първа младост, Ники Кънчев далеч не трепери за здравето си като чичка пред пенсия. Дори напротив – вместо да полага усилия да се поддържа в кондиция с чайчета и фрешове, както правят наборите му, ветеранът на Нова тв се допингира с… алкохол, разбира се. 62-годишният водещ приема солидни количества, дотолкова, че кръвта му чак започва да кипи.

 

Преди броени дни бил изловен от папараци да пазарува алкохол и цигари в близост до семейното му жилище. Купил си две шишета водка и друго с вино, а още нямало обед. Журналистът от Червен бряг гледал махмурлийски, а видът му бил като на „вчерашен“.

В допълнение оредяващата му коса се веела разрошена, а под очите му се били образували огромни сенки.

 

 

За посещението му в търговския обект, Кънчев се бил пременил с долнище на анцуг и червен суитшърт. След като напъхал водката и виното в торбата, която си носел от къщи, закрачил бързо, бързо към дома си, вероятно изгарящ от нетърпение да отвори някоя от бутилките и да си сипе.

 

 

В медийните среди отдавна не е тайна, че Кънчев е върл почитател на спиртните напитки. Колегите му от телевизията дори твърдят, че имал навика да си посръбва по време на рекламните паузи на водените от него живи предавания. Когато преди време му открили диабета, Кънчев намалил алкохола значително, но след това отново попаднал в лапите на опасния порок.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.