Никол Шерцингер каза „Да“!Но не на Григор Димитров(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/nikol-shercinger-kaza-dano-ne-na-grigor-dimitrovfoto/112542 Goreshto.net
Никол Шерцингер каза „Да“!Но не на Григор Димитров(Фото)

Григор Димитров изпусна топ певицата Никол Шерцингер

Тенис звездата в момента има нова тръпка, за която се чуват какви ли не слухове. Румънската актриса и модел Мадалина Геня така е омаяла българската тенис звезда, че той заряза милиардерската щерка Лолита Османова.

Преди това шавливият Гришо имаше връзка с Никол Шерцингер, но и с нея скъса отношенията си.

Сега обаче друг успя там, където хасковлията-не.

45-годишната звезда сподели със света, в социалните мрежи, че е казала „да“ на своя приятел Том Евънс. Двамата били на романтично пътешествие в Европа. Когато 38-годишния ръгбист паднал на колене и  я попитал дали ще му стане съпруга.

Това се вижда от снимката, която звездата е споделила в Инстаграм. На друго фото двамата влюбени са се хванали за ръце и изглеждат много щастливи.

Двамата се появиха за първи път, като двойка, през януари 2020 година. Те посетиха заедно парти, организирано след наградите „Златен глобус“ в Бевърли Хилс.

След което двамата започнаха да се появяват постоянно в социалните мрежи. Те споделят и общите си пътувания ,както и подаръците, които си разменят по време на празници или при някакви специални поводи.

Преди това Никол Шерцингер имаше 3-годишна връзка с българския тенисист Гришо Димитров. Тя бе обвързана и с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. С него се разделиха след 7-годишна връзка.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.