Никол Станкулова смени фамилията си

Двамата с Теодор вече официално са семейство

https://goreshto.net/goreshto/nikol-stankulova-smeni-familiyata-si/113614 Goreshto.net
Никол Станкулова смени фамилията си

Двамата с Теодор вече официално са семейство

Никол Станкулова вече официално е Никол Николаева Минева, след като прие фамилията на съпруга си Теодор Минев.

 

Предполага се, че сватбата им е била през юни, но така и не става ясно дали е била по-скромна и тайна или просто двамата само са подписали.

 

Преди това, медии спекулираха за това, че Никол е омъжена заради халката на пръста й, но тя нито потвърди, нито отрече информацията. Смяната на личната й карта обаче потвърждава съмненията на 100%.

 

Никол Станкулова и Теодор Минев са заедно от около 9 години. През 2018 година се роди дъщеря им Теа, която носи името на татко си. Второто им дете се роди на 24 октомври, но Никол обяви щастливата новина на следващия ден.

Тя е от хората, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, тъй като вярва, че щастието обича тишината. За да избегне завист и недоразумения, не афишира връзката си с Теодор.

 

Младото семейство решило да узакони връзката си след раждането на двете им дъщери и от една година са щастливо законно семейство.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.