Николаос Цитиридис: Подарък и пътешествие, които те оставят и без дъх, и без глас от викане на „Сан Сиро“, бате!

На гъркът правенето на бебе все още не му е на дневен ред, но…

https://goreshto.net/goreshto/nikolaos-citiridis-podarak-i-pateshestvie-koito-te-ostavyat-i-bez-dah-i-bez-glas-ot-vikane-na-san-siro-bate/132695 Goreshto.net
Николаос Цитиридис: Подарък и пътешествие, които те оставят и без дъх, и без глас от викане на „Сан Сиро“, бате!

На гъркът правенето на бебе все още не му е на дневен ред, но…

Николаос Цитиридис твърди, че възлюбената му – актрисата Боряна Братоева, е гадже-мечта. Тя го изненадала с билет за полет до Милано, пътуването до където не било никак случайно. Водещият отдавна мечтаел да посети футболен мач на стадиона „Сан Сиро“ и Боряна сбъднала мечтата му, купувайки билети за дербито на Италия – „Интер“ срещу „Милан“.

 

Николаос не пропусна да сподели вълнението си от преживяването в социалната мрежа. Ето какво написа той по този повод: „Подарък и пътешествие, които те оставят и без дъх, и без глас от викане на „Сан Сиро“, бате! Ти си уникална, Боряна Братоева!“

 

Актрисата и водещият, са двойка от 3 години и дори вече не само живеят под един покрив, а мълвата понесе, че са се сгодили.

Според хора от близкото им обкръжение, 35-годишната актриса се чувства напълно готова за семейство и деца, но изчаквала и шоуменът да се навие на тази толкоз важна стъпка.

Тъй като той е по-млад с 5 лета от нея, правенето на бебе все още не му е на дневен ред. В същото време биологичният часовник на Боряна тиктака и тя е твърдо решена да забременее в най-скоро време.

Припомняме, че преди да се залюби с Братоева, Цитиридис излизаше с рекламистката Ева. Така и не стана ясна причината, поради която двамата се разделиха. Факт е, че гъркът винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника дори стигнали до годеж, но по онова време Цитиридис бил едва 20-годишен и в един момент осъзнал, че е твърде млад за такава важна стъпка. Страхът го обзел, когато започнали да търсят място за сватбата. С бившата му годеница успели да се разделят без скандали и въпреки създалата се ситуация, запазили приятелски чувства един към друг.

 

Николаос не пропуска да отбележи, че откакто станал известен, постоянно го затрупвали с неприлични предложения, а някои стигали и по-далеч – пускали му снимки.

Макар да признава, че е поласкан от вниманието, той е категоричен, че не желае да отговаря на подобни провокации, тъй като сърцето му е заето.

 

Любопитен факт от живота на Боряна е, че преди време е имала кратка авантюра с колегата си Иво Аръков, макар и двамата винаги да са отричали. Тя признава, че не се страхува да поема рискове и навремето, за да зарадва зрителите с различни роли от екрана, направила рязък завой в кариерата. Звездата е завършила математическа гимназия, а след това 2 години учила право, но зарязала всичко и се посветила на актьорството.

 

Родителите й били шокирани, когато им съобщила, че се отказва от правото и ще става актриса. Майка й не й говорила цели две седмици, но вече я подкрепя във всяко едно от начинанията й. Мълвата носи, че кандидат-тъщата напълно одобрява Цитиридис за зет и много го харесвала.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.