Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават родители

Плеймейтката вечеря с кандидат свекърите

https://goreshto.net/goreshto/nikoleta-lozanova-i-niki-mihaylov-shte-stavat-roditeli/110542 Goreshto.net
Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават родители

Плеймейтката вечеря с кандидат свекърите

По всичко личи, че Николета Лозанова е затоплила отношенията си с кандидат-свекъра.

 

Плеймейтката отиде на вечеря с Ники Михайлов у родителите му – Боби Михайлов и Мария Петрова. На събирането, провело се в лъскав столичен ресторант, присъствали и двете щерки на шефа на БФС – Елинор и Бисера.

 

Звездната фамилия привлякла вниманието върху себе си още с влизането в заведението. Николета Лозанова се настанила между баща и син Михайлови като усмивката през цялото време била на лицето й. останалите дами били разположени от другата страна на масата. Всички изглеждали в добро настроение и вечерята преминала в оживени разговори.

 

Очевидно Мария Петрова е подразнена от мълвата, че мъжът й има любовница, предвид факта, че предпочете да се настани по-далеч от него. 47-годишната грация седна до щерка си Елинор. Бисера е от първия брак на Михайлов, но бившата гимнастичка се разбира изключително добре с нея.

 

За никого не е тайна, че шефът на БФС не харесваше Николета Лозанова за снаха. Напоследък обаче изглежда е променил отношението си към нея, предвид факта, че плеймейтката все по-често се събира с родата на възлюбения си. Припомняме, че те бяха заедно и на Великден. Прави впечатление, че от известно време Лозанова е доста близка и с Мария Петрова.

 

Николета неведнъж е споделяла, че мечтае за дете от футболиста. Това наведе мнозина на мисълта, че сближаването с роднините му може да е знак, че е бременна. Вратарят няма собствени наследници, но се грижи всеотдайно за щерката на плеймейтката, която е дъщеря на Валери Божинов – 11-годишната Никол. В началото на април тримата дори пътуваха до Франция, за да отбележат рождения й ден в „Дисниленд“.

 

Ники Михайлов призна още преди време, че плеймейтката е любовта на живота му, макар в миналото и двамата да са си изневерявали. Най-после е отчел грешката си да се показва постоянно по медиите и да коментира личния си живот, както правеше на младини. Сега е с нова стратегия – държи щастието си далеч от публичното пространство и устите на клюкарите. Съветва и Николета да бъде по-умерена в публичните си изяви.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.