Николина Чакърдъкова: Дори този шамар на съдбата не ме отказа от пеенето!

https://goreshto.net/goreshto/nikolina-chakardakova-dori-tozi-shamar-na-sadbata-ne-me-otkaza-ot-peeneto/133333 Goreshto.net
Николина Чакърдъкова: Дори този шамар на съдбата не ме отказа от пеенето!

Николина Чакърдъкова разтърси с тази лична изповед

Народната певица разкри доста шокираща тайна за живота си и за здравословното си състояние. На певицата открили рак на бъбреците. Диагнозата й била поставена след болки в корема. В началото на заболяването си не потърсила медицинска помощ, като отдала състоянието си на многото работа, с която била затрупана.

„Диагнозата мога да кажа, че е страховита. Тя беше твърде шокираща. В един момент, след като се събрах, се запитах колко време ми остава. Освен това един въпрос щъкаше в мозъка ми и той беше това ли беше всичко“, връща лентата назад фолклорната певица в подкаст.

След което Николина Чакърдъкова преминала през много операции и интервенции, за да си стъпи на краката и да се съвземе.

„Лекарите ми отстраниха всичко, но съм благодарна, че не са плъзнали метастази към другите ми органи“, каза певицата.

След това не успявала дълго време да бъда на крака. Но след първите признаци на подобрение и интервенция докторите й дали разрешение да е на сцената,но без да се движи или да танцува.

„Бях много слаба и изтощена. Но не можех да не пея дълго време, това е в мен, любовта ми към песента ме вдигна на крака и ми дава сила. Сега на всяка мое участие лекарите винаги заемат първия ред, за да съм им под око“, смее се певицата.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.