Никой не очакваше Полина на Благо да каже точно това за Русата Златка!

https://goreshto.net/goreshto/nikoy-ne-ochakvashe-polina-na-blago-da-kazhe-tochno-tova-za-rusata-zlatka/53737 Goreshto.net
Никой не очакваше Полина на Благо да каже точно това за Русата Златка!

Втората жена на Благо Джизъса май се сили да стане по-известна от него

Хотелиерската наследница не спира да дава интервюта на феновете си по социалните мрежи. Наскоро брюнетката отново говори с последователите си в Инстаграм.

И ако някой е очаквал, че Полина ще „плете шушони“ и ще „лее сълзи“ по любимия си, докато той оцелява в джунглата на Доминикана, жестоко се лъже.

На въпрос тя пуснала ли е Благо да се състезава в „Сървайвър“, за да стане последния оцелял, Полина заяви, че всеки „трябва да следва сърцето си“.

Така и тя следвала своето, като отпрашила в съседна Турция. За какво е била там обаче красавицата не обели и дума, и даде храна на клюкарите да си мислят каквото си искат.

И докато сагата между нашарения ритнитопковец и силиконката Златка Райкова, която му роди син и чака втори от Карен, продължава, Полина е заела друга тактика.

На въпрос какво мисли за бившата на мъжа си, плеймейтката Златка Райкова, тя отговори лаконично:

„Много е красива. Но не я познавам лично и няма друго какво да допълня“, заяви Полина.

С което даде да се разбере, че не е във война с Русата Златка, а  и май е с малко, но по-умна от останалите жени на съпруга си, коментират в мрежата.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.