Нора Недкова се предлага за 1000 дирхама в Дубай

Последователите й са озадачени кой плаща екзотичните й почивки

https://goreshto.net/goreshto/nora-nedkova-se-predlaga-za-1000-dirhama-v-dubay/47421 Goreshto.net
Нора Недкова се предлага за 1000 дирхама в Дубай

Последователите й са озадачени кой плаща екзотичните й почивки

Плеймейтката Нора Недкова за пореден път заряза студа у нас и предпочете да замине за гореща дестинация, каквато е Дубай.

Предвид факта, че не е известно тя да работи, последователите й в Инстаграм се чудят кой плаща за тези почивки, които несъмнено не са никак евтини. Вероятно сте забелязали, че през последните няколко месеца, Недкова рядко се задържа у нас и не спира да обикаля из различни екзотични дестинации.

За разлика от преобладаваща част от колежките й тя дори не се изявява като инфлуенсър. От време на време пуска в мрежата по някоя реклама, но няма да е грешка, ако кажем, че ангажиментите й са твърде редки.

В този ред на мисли по всяка вероятност риалити звездата от „Биг Брадър“ си е хванала заможен любовник, който не се притеснява от разходите, които му костват пътуванията до екзотични дестинации. Освен това не е изключено по този начин Нора Недкова да „изчуква“ и по някое евро с ангажименти от по-различно естество.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.