Нострадамус: Крал Чарлз Трети отстъпва престола на извънбрачен син! (Кой е той)

https://goreshto.net/goreshto/nostradamus-kral-charlz-treti-otstapva-prestola-na-izvanbrachen-sin-koy-e-toy/135212 Goreshto.net
Нострадамус: Крал Чарлз Трети отстъпва престола на извънбрачен син! (Кой е той)

Френският гадател Нострадамус е направил прогноза и за кралския двор в Англия

Според неговите четиристишия Чарлз отстъпва престола си на незаконен син. Той е от връзката му с Камила и е първородното дете на Негово величество.

Още през 2005 година тълкувателите на прогнозите на френския ясновидец съобщават, че „човек, за когото никой не е очаквал да стане крал, ще стане в Англия“.

Той ще седне на престола след абдикацията на Чарлз Трети, заради недоволството на част от жителите на Острова. Въпреки че са минали толкова години, те не могат да простят отношението на Чарлз към покойната принцеса Даяна.

Марио Рединг, който е водещ експерт по тълкуванията на ясновидеца Нострадамус е казал още преди 19 години, че „Принц Чарлз ще приеме трона, когато е на 70. Но поради негодуванието на голяма част от британското общество, които не могат да му простят развода с  Даяна, принцесата на Уелс, той го отстъпва“.

Според някои спекулации принц Хари ще се накичи с короната, след като татко му абдикира.

Но друга, доста невероятна теория разкрива, че на него ще се възкачи  австралиеца Саймън Доранте-Дей. Той твърди, че е незаконен син на Камила и Чарлз.

Тълкувателят на Нострадамус съобщава, че в четиристишията си френският феномен предполага, че принц Уилям, принц Хари и принцеса Беатрис ще „сложат край на британската монархия“.

Източник: Марица, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.