Нов член в семейството на Мариана Попова и Плачков, щастието им е безкрайно

https://goreshto.net/goreshto/nov-chlen-v-semeystvoto-na-mariana-popova-i-plachkov-shtastieto-im-e-bezkrayno/116499 Goreshto.net
Нов член в семейството на Мариана Попова и Плачков, щастието им е безкрайно

Мариана Попова и Веселин Плачков развълнуваха много мрежата с това, което направиха. Вълнението обаче, е най-вече за тях, защото отскоро те вече са още по-голямо семейство, след като осиновиха женско кученце, изстрадало жестоко преди това.

 

Нещо повече – благодарение на звездното семейство малката Мила оживя, проходи и си намери нов дом, както става ясно и от поста на певицата в социалните мрежи.

 

"Следя историята на Мила от много време, милото клетниче, пребито, осакатено, но въпреки това, боец!!!! Мила е вече при нас и ще я обичаме безкрайно", написа изпълнителката, споделяйки и поста на клиниката, от която са взели кученцето. Там се казва следното:

 

"МИЛА УСПЯ! УСПЯ ДА НИ СЕ ДОВЕРИ, ДА ОЖИВЕЕ, ДА ПРОХОДИ, ДА ОБИЧА И ДА НАМЕРИ ДОМ. Невероятното семейство на Mariana Popova и Веселин Плачков днес ОСИНОВИХА Мила. Те отговорно подписаха договор за осиновяване в клиниката и й бе поставен ЧИП на името на нейната бъдеща мама Мариана.

 

НЯМАМЕ ДУМИ, С КОИТО ДА ИМ БЛАГОДАРИМ. Постъпката им към Мила е безценна, те днес промениха света на едно клетниче. Мила вече има огромно семейство и ние се прекланяме пред добрите им сърца. Благодарим ви, Осиновители мили. Мила успя! Успяхме всички ние ЗАЕДНО ЗА НЕЯ."

Източник:  show.blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.